Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin harabe olduğunu görmek

Rüyada evin harabe olduğunu görmek

Rüyada evin harabe olduğunu görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada evin harabe olduğunu gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Rüyada evini harabe görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada evinin harabe olduğunu görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, saygınlık göreceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada evin harabe olduğunu görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi evini harabe görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin harabeye döndüğünü görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin harabe görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tarihi harabe görmek dertlerden kurtulmaya, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, sağlık sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada harabe evi temizlemek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments