Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski harabe bir ev görmek

Rüyada eski harabe bir ev görmek

Rüyada eski harabe bir ev görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kara kara düşünür olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalettir.

Rüyada eski harabe bir ev gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada eski harabe bir ev görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eski harabe ev görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, işin düzeltileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada eski bir harabe görmek lüks, konfor içinde olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ortak edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada harabe evi temizlemek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, daha fazla para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evi harabe görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada harabe eve taşınmak bazen de rahat geçeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada harabe ev görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada harabe bi ev görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments