Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harabe görmek

Rüyada harabe görmek

Rüyada harabe görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada harabe gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada harabe işyeri görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada harabe yer görmek kazancını artıracağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada harabe eve taşınmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada harabe bir yer görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, imkânların günden güne azalacağına, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada evinin harabe olduğunu görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evi harabe görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi harabe görmek hem de para kaybettireceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada harabe görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments