Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşla kavga etmek

Rüyada eski bir arkadaşla kavga etmek

Rüyada eski bir arkadaşla kavga etmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bir beladan kurtulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada eski bir arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Rüyada eski bir arkadaşla kavga etmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşıyla kavga etmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşla kavga etmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşlarla kavga etmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada eski eşle kavga etmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili için kavga etmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski kocasıyla kavga etmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments