Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla kavga etmek

Rüyada eski arkadaşla kavga etmek

Rüyada eski arkadaşla kavga etmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada eski bir arkadaşla kavga etmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, özgüveninin artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla kavga etmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla kavga etmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşıyla kavga etmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına tabir olunur.

Rüyada eski kocayla kavga etmek muradına ereceğine, istenmeyen bir yolculuğa, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili için kavga etmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments