Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle kavga etmek

Rüyada eski eşle kavga etmek

Rüyada eski eşle kavga etmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, herkesin desteğinin alınacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eski eşle kavga etmek gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada eski eşle kavga etmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada eski eşiyle kavga etmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına delalet eder.

Rüyada eşinizle kavga etmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yanlış kararlar vereceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşle kavga etmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işini en iyi şekilde yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşiyle kavga yapmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, genç kimselere eğitim vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments