Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşlarla kavga etmek

Rüyada eski arkadaşlarla kavga etmek

Rüyada eski arkadaşlarla kavga etmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşlarla kavga etmek gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşıyla kavga etmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla kavga etmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşla kavga etmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla kavga etmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşiyle kavga etmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, sorunların atlatılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili için kavga etmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments