Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski beyaz eşya görmek

Rüyada eski beyaz eşya görmek

Rüyada eski beyaz eşya görmek kimse ile tartışmayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Rüyada eski beyaz eşya gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha çekici olabilir, yeni ilişkilere başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada eski beyaz eşya görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşyalarını bulmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, daha çok dünya malı edineceğine, parasal krizler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşyaları yakmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşya almak aile bireylerinin mutlu olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, darda kalacağına yorulur.

Rüyada eve eski eşya almak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada eski eşya satın almak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşya görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eskimiş eşya görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments