Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşya almak

Rüyada eski eşya almak

Rüyada eski eşya almak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada eski eşya almak gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Rüyada eski beyaz eşya görmek güzel günler yaşanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşyaları karıştırmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada evde eski eşya görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşyalı ev görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evden eski eşya atmak yokluk içine düşeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşya toplamak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşyaları atmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mutfak eşyası görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, büyüleyeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments