Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşya görmek

Rüyada eski eşya görmek

Rüyada eski eşya görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada eski ev eski eşya görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eski mutfak eşyası görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada eski eşyaları çöpe atmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok daha iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşya atmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada eski ev eşyaları görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, makbul olan mallar edineceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşyaları vermek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşyaları yakmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, eline para geçeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşyalı ev görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments