Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve eski eşya almak

Rüyada eve eski eşya almak

Rüyada eve eski eşya almak kötü gününü de paylaşacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada eve eski eşya almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada evden eski eşya atmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada eve eski eşya almak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada eski ev eşyası görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalettir.

Rüyada eski ev ve eşya görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada evde eski eşya görmek refah düzeyinin artacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine inanılır.

Rüyada eski ev eşyaları görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşyalı ev görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ev eski eşya görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, haneye nifak gireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments