Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak

Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak

Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak yardıma ihtiyaç duyacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşla kucaklaşmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşıyla kucaklaşmak güzel bir evliliğe, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşla kucaklaşmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak kurulu bir düzene sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasretle kucaklaşmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiyle kucaklaşmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments