Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle kucaklaşmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle kucaklaşmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşıyla kucaklaşmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekle kucaklaşmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işarettir.

Rüyada birisiyle kucaklaşmak insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada küs olan biriyle kucaklaşmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyle kucaklaşmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments