Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla kucaklaşmak

Rüyada arkadaşla kucaklaşmak

Rüyada arkadaşla kucaklaşmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak terslik yaşayacağına, yarar sağlamayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşıyla kucaklaşmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşla kucaklaşmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşla kucaklaşmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada anneyle kucaklaşmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayla kucaklaşmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine delalettir.

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölen birisiyle kucaklaşmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments