Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasretle kucaklaşmak

Rüyada hasretle kucaklaşmak

Rüyada hasretle kucaklaşmak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada hasretle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Karşılıksız yardım bekleyen faydacı kişilerle nasıl başa çıkacağınızın iç güdüsel olarak farkındasınız.

Rüyada hasretle kucaklaşmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalet eder.

Rüyada hasretle öpmek saygının ve iletişimin bozulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada hasret gidermek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasret çekmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada hasret kalmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle hasret gidermek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle hasret gidermek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada hasretle sarılmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments