Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ahşap bir ev görmek

Rüyada eski ahşap bir ev görmek

Rüyada eski ahşap bir ev görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, spora başlayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ahşap bir ev gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada eski ahşap ev görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap eski ev görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada eski ahşap bir ev görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalettir.

Rüyada ahşap eve taşınmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ahşap ev almak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada ahşaptan ev yapmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini ahşap evde görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalettir.

Rüyada beyaz ahşap ev görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments