Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşaptan ev yapmak

Rüyada ahşaptan ev yapmak

Rüyada ahşaptan ev yapmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşaptan ev yapmak gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Rüyada ahşaptan ev yapmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap eski ev görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada ahşap ev görmek adaletin geleceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işarettir.

Rüyada yeni ahşap ev görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada ahşap bir ev görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında ahşap ev görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

Rüyada tarihi ahşap ev görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments