Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap eski ev görmek

Rüyada ahşap eski ev görmek

Rüyada ahşap eski ev görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalettir.

Rüyada ahşap eski ev gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Rüyada eski ahşap ev görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ahşap eski ev görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada eski ahşap bir ev görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulmaktadır.

Rüyada kendini ahşap evde görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ahşap ev aldığını görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında ahşap ev görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalettir.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada ahşap köy evi görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments