Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ahşap ev görmek

Rüyada eski ahşap ev görmek

Rüyada eski ahşap ev görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, iş için gurbete gidileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski ahşap ev gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Rüyada eski ahşap bir ev görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahşap eski ev görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sıkıntıların artacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına yorulur.

Rüyada eski ahşap ev görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeni ahşap ev görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahşap köy evi görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ahşap ev görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ahşap evde görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada ahşap bir eve girmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments