Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ahşap evde görmek

Rüyada kendini ahşap evde görmek

Rüyada kendini ahşap evde görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hem işinde başarılı olacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalettir.

Rüyada kendini ahşap evde gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Rüyada ahşap ev görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hastalıklarının biteceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş ahşap ev görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ahşap bir ev görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Rüyada tarihi ahşap ev görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ahşaptan ev yapmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada ahşap ev aldığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski ahşap ev görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ahşap ev görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hem hayatının kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments