Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka bir erkekle görmek

Rüyada eşini başka bir erkekle görmek

Rüyada eşini başka bir erkekle görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, hilekar ve zayıf tanıdığa, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Rüyada eşinin başka erkekle görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gülen yüzünün solacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada eşini başka bir erkekle görmek işlerinin yolundan çıkacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına inanılır.

Rüyada eşini başka erkekle görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eşini başka erkeklerle görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka biriyle öpüşürken görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments