Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yalanını yakalamak

Rüyada eşinin yalanını yakalamak

Rüyada eşinin yalanını yakalamak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yalanını yakalamak gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Rüyada eşinin yalanını yakalamak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yalanını yakalamak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yalan söylediğini görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada eşine yalan söylemek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalancı şahit olmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yalan görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yalan söylemek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments