Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin uzvunu görmek

Rüyada eşinin uzvunu görmek

Rüyada eşinin uzvunu görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, zararların günden güne artacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin uzvunu gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Rüyada eşinin uzvunu görmek ortak işlere gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına delalettir.

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek rahatlığa erileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta uzanan birini görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına inanılır.

Rüyada saç uzatmak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada cem uzan görmek kafasının sakinleşeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sakal uzattığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak uzatmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments