Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta uzanan birini görmek

Rüyada yatakta uzanan birini görmek

Rüyada yatakta uzanan birini görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayırlı bir eşe, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada yatakta uzanan birini gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada yatakta uzanan birini görmek rızkının artacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işarettir.

Rüyada birinin uzvunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, bazen de rahat geçeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçını uzattığını görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzanıp yatmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak uzatmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç uzatmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları uzatmak güvenliğinden vazgeçeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet eder.

Rüyada erkek uzvu yalamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments