Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin altın verdiğini görmek

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, idealist davranacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin altın verdiğini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada annenin sana para verdiğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada annenin para verdiğini görmek çok doğru bir yol tutulacağına, üzgün ve karamsar olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada birisine altın verdiğini görmek kırgınlık yaşanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada başkasına altın verdiğini görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın verdiğini görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada başkasının altın verdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments