Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın verdiğini görmek

Rüyada altın verdiğini görmek

Rüyada altın verdiğini görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hata yapılacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Rüyada altın verdiğini gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altın verdiğini görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın altın verdiğini görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek sabit geliri olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altın verdiğini görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments