Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına altın verdiğini görmek

Rüyada başkasına altın verdiğini görmek

Rüyada başkasına altın verdiğini görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, doğru işler yapacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bilgilerle donanacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret eder.

Rüyada başkasına altın verdiğini gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada birinden altın verdiğini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin altın verdiğini görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın verdiğini görmek duygularını açığa vuracağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına altın verdiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aşama kaydedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments