Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine altın verdiğini görmek

Rüyada birisine altın verdiğini görmek

Rüyada birisine altın verdiğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birisine altın verdiğini gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Rüyada ölmüş birinin altın verdiğini görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine altın verdiğini görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden altın verdiğini görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın altın verdiğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments