Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kişinin esenlik bulacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına altın verdiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada birisine altın verdiğini görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine işarettir.

Rüyada altın verdiğini görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin altın verdiğini görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın altın verdiğini görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments