Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin terk ettiğini görmek

Rüyada eşinin terk ettiğini görmek

Rüyada eşinin terk ettiğini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, günahkâr olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok zor duruma düşüleceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalettir.

Rüyada eşinin terk ettiğini gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada eşinin terk ettiğini görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin evi terk ettiğini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini terk ettiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşi terk etmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulur.

Rüyada eşini terk etmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hızlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments