Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini terk ettiğini görmek

Rüyada eşini terk ettiğini görmek

Rüyada eşini terk ettiğini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yüzünün de güleceğine, tüm parasını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada eşini terk ettiğini gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada eş tarafından terk edilmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin terk ettiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek gelirinin azalacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada eşini terk ettiğini görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin evi terk ettiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Rüyada eşini terk etmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eşi terk etmek art niyetli kişilere uyacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments