Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi terk etmek

Rüyada eşi terk etmek

Rüyada eşi terk etmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, borçlarını ödeyeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi terk etmek gördüyseniz:

  • Esnek olmak, minimum malzemeyle en fazlasını elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada eşinin terk ettiğini görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada eşi terk etmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada eşinin evi terk ettiğini görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini terk etmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada eşini terk ettiğini görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments