Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sakal bıraktığını görmek

Rüyada eşinin sakal bıraktığını görmek

Rüyada eşinin sakal bıraktığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, güzel işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada eşinin sakal bıraktığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Rüyada eşini sakal traşı yapmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, geçim derdinin biteceğine, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini sakallı görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisine olan güveninin artacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakal traşı olduğunu görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, o işten ekmek yiyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada eşinin sakallı olduğunu görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek nimetin ve kazancın artacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada eşini sakalı görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin sakalını kesmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments