Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sakal traşı yapmak

Rüyada eşini sakal traşı yapmak

Rüyada eşini sakal traşı yapmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, hastalıklarının düzeleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sorunların gittikçe artacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Rüyada eşini sakal traşı yapmak gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada eşini sakal traşı yapmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin sakalını kesmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini sakallı görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yeni projelere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin sakal traşı olduğunu görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments