Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçlarını beyazlamış görmek

Rüyada eşinin saçlarını beyazlamış görmek

Rüyada eşinin saçlarını beyazlamış görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok hayır duası alacağına, kendisine şifa olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin saçlarını beyazlamış gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarını beyazlamış görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını beyazlamış görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini beyaz saçlı görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancın daha da artacağına, fırsatların elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçını beyaz görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını sarı görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine yorulur.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin saçını kesmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayıflanacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments