Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını beyaz görmek

Rüyada eşinin saçını beyaz görmek

Rüyada eşinin saçını beyaz görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulur.

Rüyada eşinin saçını beyaz gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Rüyada eşinin saçını beyazlamış görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini beyaz saçlı görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçını beyaz görmek beklentilerinin yerine geleceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, şifa ve ilaç bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarını beyazlamış görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin saçını boyalı görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini saç traşı olmuş görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada eşinin saçının döküldüğünü görmek kazancının daha da artacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments