Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin saçlarını beyaz gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Rüyada eşinin saçlarını beyazlamış görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada eşinin saçını beyazlamış görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, düşmanını alt edeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine alamet eder.

Rüyada eşini beyaz saçlı görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada eşinin saçını beyaz görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini saç traşı olmuş görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını açık görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments