Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını açık görmek

Rüyada eşinin saçını açık görmek

Rüyada eşinin saçını açık görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sevineceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını açık gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Rüyada eşinin saçını açık görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başı açık görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini açık görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık saçlı olmak aile bireylerinin çok üzüleceğine, hedeflerine kavuşacağına, parasının ve malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada saçımı açık görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, stresini atacağına rivayet eder.

Rüyada saçı açık olduğunu görmek haksızlık edeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına inanılır.

Rüyada saçı açık görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık saç görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments