Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Rüyada saçınızın uzadığını görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada saç uzadığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments