Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç kılı görmek

Rüyada uzun saç kılı görmek

Rüyada uzun saç kılı görmek çirkin bir iş yapmaya, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada uzun saç kılı gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Rüyada uzun saç kılı görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kıllar görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada uzun kıl kesmek büyük başarılar kazanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına rivayet eder.

Rüyada burunda uzun kıl görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada uzun bir kıl görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, mutluluğundan olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada yüzünde uzun kıl görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına inanılır.

Rüyada uzun burun kılı görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments