Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını görmek

Rüyada eşinin saçını görmek

Rüyada eşinin saçını görmek çirkin amellere, iş dünyasında üne kavuşulacağına, erken evlilik yapacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin saçını gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada eşinin saçlarının döküldüğünü görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin saçının beyazladığını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada eşinin saçını taramak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, umutlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin saçını sarı görmek maddi sorunlarının artacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını açık görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments