Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin öldüğünü duymak

Rüyada eşinin öldüğünü duymak

Rüyada eşinin öldüğünü duymak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini öldüğünü duymak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, mal kaybına uğrayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulur.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet eder.

Rüyada eşinin sesini duymak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak kişinin başarılarının artacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak dolayısıyla işlerin bozulacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak hayatının güzelleşeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments