Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin memelerini görmek

Rüyada eşinin memelerini görmek

Rüyada eşinin memelerini görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi durumunun düzeleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin memelerini gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada eşinin memesini emmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin memelerini görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin memesini görmek uykusuz geceler yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi memesi görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet eder.

Rüyada memesinin emildiğini görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ablasının memesini görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yengenin memesini görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments