Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin geri döndüğünü görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin geri döndüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski işine geri döndüğünü görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin geri döndüğünü görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments