Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşin döndüğünü görmek

Rüyada eski eşin döndüğünü görmek

Rüyada eski eşin döndüğünü görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada eski eşin döndüğünü gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada eski eşin döndüğünü görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin döndüğünü görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin eve döndügünü görmek varolan borçların ödeneceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin döndüğünü görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments