Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık dişi çekmek

Rüyada kırık dişi çekmek

Rüyada kırık dişi çekmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık dişi çekmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada kırık dişi çekmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık diş çekmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini kırık görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada dişinin kırık olduğunu görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet eder.

Rüyada dişi kırık tarak görmek yalnız kalınacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ön dişi kırık görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada dişin kırık olduğunu görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada dişi kırık birini görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments