Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi köpek dişini çekmek

Rüyada kendi köpek dişini çekmek

Rüyada kendi köpek dişini çekmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kişinin her türlü zenginliğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendi köpek dişini çekmek gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada köpek dişi çekmek çok kolay bir hayatı olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi köpek dişini çekmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada köpek dişini çekmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık dişi çekmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet etmektedir.

Rüyada kök dişini çekmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arka dişini çekmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişinden ip çekmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sallanan dişi çekmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments