Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa dişi çekmek

Rüyada kafa dişi çekmek

Rüyada kafa dişi çekmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, koyu sohbetler edeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına delalet eder.

Rüyada kafa dişi çekmek gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada kafa dişi çekmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalettir.

Rüyada ağrıyan dişini çekmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çekmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın dişini çekmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalettir.

Rüyada dişi çekmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt dişi çekmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ön dişi çekmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, üzüleceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arka dişini çekmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments