Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dişini çekmek

Rüyada üst dişini çekmek

Rüyada üst dişini çekmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada üst dişini çekmek gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada üst arka dişini çekmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet eder.

Rüyada üst azı dişi çekmek sıkıntılarından kurtulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst dişini çekmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada üst dişi çekmek muradına eremeyeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst diş çekmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst dişin çıktığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst dişin düştüğünü görmek huzurlu hissedileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin üst dişinin çıktığını görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments