Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin bir yere gittiğini görmek

Rüyada eşinin bir yere gittiğini görmek

Rüyada eşinin bir yere gittiğini görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin bir yere gittiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada eşinin bir yere gittiğini görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin edep yerini görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin namahrem yerini görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, amacına ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin avret yerini görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada mezarın yerinin değiştiğini görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yerin dibine girmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Rüyada istediği yere gidememek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinden uzaklaşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments